KLEIN KADEEKE

de belevenissen van een gezin met véél kleine kadeekes ........
het leven zoals het is met
4 bio-kindjes: Kobe, Tibo, Litte en Gust
2 pleegkindjes: kleuter- en peutersmurf
2 weekend-/vakantiepleegkindjes: smurf en smurfin
1 Plan-'pleeg'dochter

zondag 21 november 2010

to-do-list

Eerder deze week ging ik langs in de Wibra (veel waar voor weinig geld, hihi) omdat ik een heel leuk Princessenjuwelenkistje had gezien in de folder. Je weet wel: zo'n exemplaar dat je moet opwinden, met een dansend ballerinatje. Dé droom van ieder écht meisje :-).
Goh, en als ik zo'n winkel binnenga, dan kom ik niet enkel buiten met wat op mijn lijstje stond, maar heb ik een heleboel andere snuisterijen ook mee naar huis. Zo kocht ik: een princessendeurhanger, enkele houten princessenopberdoosjes en regenlaarsjes met wollen voering (jawel ook van Princess), allemaal voor Litte en Smurfin.
Voor mezelf vond ik een mooie blikken doos en een bijpassend to-do-list in handige notablokvorm. Die nam ik meteen in gebruik.
Wat staat er zoal op voor vandaag:
frietketel uitkuisen
chauffages ontluchten
bed ouders verschonen, kamer stofzuigen en afstoffen
bed Litte verschonen, kamer stofzuigen en dweilen
plafond badkamer afwassen
Als ik dat allemaal voor elkaar krijg voor het avondeten, kan ik overgaan tot de wekelijkse zondagavondroutine: kids in bad en terwijl beneden stofzuigen en afstoffen, zodat ik nadat de kleinsten in bed liggen even kan dweilen, zodat ik morgen met een 'schoon' gevoel aan de nieuwe werkweek kan beginnen.

Foto's van mijn nieuwste hebbedingetjes mogen natuurlijk niet ontbreken; die plaats ik morgen wel ... :-)

Oh ja, wie nog TIPS heeft om mijn avondroutine vlotter te laten verlopen, hoor ik graag.
Ik ben dus nog steeds op zoek naar die ENE MAGISCHE TIP, zodat ik door de week om 19u kan 'stoppen met werken' en neerploffen in de sofa om het Journaal te volgen :-) :-) :-)
Misschien moet ik dat ook toevoegen aan mijn to-do-list: 'nieuws kijken', lol ...

2 opmerkingen:

plukdedagsandra zei

Ik kom in de Wibra ook meestal buiten met net ietske meer dan ik van plan was te kopen want dat kost er allemaal niks hé. Vooral schuursponskes en kousen!

Word je niet gek van to-do-lijstjes? Voelt dat niet teveel verplicht? Ik doe het regelmatig, maar bak er niets van.

Groetjes, Sandra.

Judith zei

oh leuk om were mee te lezen. ik moest gelijk van een paar dagen achterelkaar bijlezen! ja de wibra heeft een hoop leuke spullen ik was er van de week ook al en kon moeilijk de spullen laten liggen. haha to do lijstjes maak ik ook iedere dag maar zelden krijg ik min lijstje af