KLEIN KADEEKE

de belevenissen van een gezin met véél kleine kadeekes ........
het leven zoals het is met
4 bio-kindjes: Kobe, Tibo, Litte en Gust
2 pleegkindjes: kleuter- en peutersmurf
2 weekend-/vakantiepleegkindjes: smurf en smurfin
1 Plan-'pleeg'dochter

donderdag 27 januari 2011

iemand een dokter nodig ???

Dochterlief is alweer ziek.
Deze ochtend gingen we bij de dokter ... niet voor een diagnose, maar gewoon voor bevestiging. 9 op 10 keer stel ik de diagnose zelf. En ... als ik dan weet/vervmoed dat we medicatie nodig hebben, gaan we langs bij de dokter.
Ook deze keer was dit het geval.
Tijdens de kerstvakantie waren alle kindjes ziek ... aangezien ik wist/vermoedde dat het toen om griep ging, raadpleegden we geen dokter.
Nu heeft Litte sinusitus. Op zich merk je er nog niet veel van (voor buitenstaanders ziet ze er alleen lijkbleek uit) ... maar door de koorts (beginnend in de vooravond), haar manier van praten/intonatie en de andere symptomen zoals zware ogen en tandpijn, had ik het snel in de gaten. Als moeder voel je zoiets. Ik merkte dat alles potdicht zat ... dit was niet op te lossen met een eenvoudige neusspray ... we hadden zwaarder stuff nodig.
En ik kreeg bevestiging. De dokter schreef een AB-kuur voor.
En ... Litte MOET binnenblijven ... en dat valt haar heel zwaar :-(. Ze wil persé naar school, ze wil bij jufke Christel, ze wil naar haar vriendjes ... ze huilt ...
Voor 's morgens en 's avonds kan ik oplossingen vinden, maar over de middag zal ze toch ff meemoeten naar school en lekker warm in de refter blijven ...

7 opmerkingen:

Huize Steen. zei

Beterschap! Hopelijk knapt ze gauw weer lekker op!

TIO zei

Veel beterschap voor je meid!

Sabrina zei

Sinusitus,is echt verschrikkelijk. Heb daar ook dikwijls last van gehad. Tot 3 jaar geleden dan had ik een amandelabces en tijdens de operaties kreeg ik een bloedneus die bijna niet te stoppen was. en sindsdien geen last meer van gehad.
Beterschap !!

Liene zei

Heel veel beterschap!

Judith zei

van harte beterschap!

plukdedagsandra zei

Ocharme dat meisje. Veel beterschap hoor.

sandra zei

Beterschap!