KLEIN KADEEKE

de belevenissen van een gezin met véél kleine kadeekes ........
het leven zoals het is met
4 bio-kindjes: Kobe, Tibo, Litte en Gust
2 pleegkindjes: kleuter- en peutersmurf
2 weekend-/vakantiepleegkindjes: smurf en smurfin
1 Plan-'pleeg'dochter

dinsdag 12 januari 2010

de allereerste keer ...

Dit is de allereerste keer ... dat ik me gelnagels liet zetten.
Heel toevallig kwam het eind vorige maand ter sprake bij mijn kapster dat ook zij een cursus volgde en meteen had ze er een klant bij :-).
Hoe lang zo'n dingen houden en/of ze practisch zijn voor het werken met kleine kinderen, zal ik nog moeten ondervinden. Ik vind het resultaat best mooi. Mijn eigen nagel werd bewerkt (niet met valse tipjes) en ze zijn slechts 1à2mm lang. Ze kunnen dus wel enkele weken mee.


5 opmerkingen:

plukdedagsandra zei

Eens je daarmee begint is er geen weg meer terug. Ik laat mijn nagels al zeker 5 jaar doen en ben ook begonnen met dat wat jij nu hebt. Daarna probeer je wat te veranderen en eens iets nieuws te proberen.
Om te werken? Dat gaat allemaal: geen probleem. Zelfs beter! Ik ben er ooit mee begonnen omdat deze steviger zijn dan mijn gewone nagels (die braken aldoor af). Ik heb geprobeerd te stoppen, maar dat is niet zo simpel. Nu weet ik dat die produkten allemaal niet zo natuurvriendelijk zijn enzo en wou ik dat er nooit mee begonnen was. Het is wel mooi vind ik en proper. Ik heb de mijne vandaag ook moeten laten herdoen.

Veel succes ermee,

Sandra.

moeke Vera zei

mag ik es een indiscrete vraag stellen Sandra? Hoeveel betaal jij ervoor en waar ga jij? (je woont in D'm - dus da's nie zo ver van hier)

plukdedagsandra zei

Ik ga bij Naillounge op de Oude Vest in Dendermonde (naast de Colruyt)bij Carlotte. Vandaag was het 41 Euro en ik moet om de 4 weken terug gaan. Ik ben wel heel tevreden van haar. Nooit echt problemen mee gehad. Weleens in mijn nagel gesneden, maar dan kon ik meteen bij haar terecht en 1 keer gebroken.
Ik ben er wel best tevreden over, maar het past niet meer echt meer bij mij vind ik.
Hoeveel betaal jij?

Huize steen zei

Ziet er mooi uit zeg, ik zit er wel eens over te dubben of ik het zal doen.... De foto van de kindjes in de box was id ook enig !!

moeke Vera zei

Hoi Sandra,
gisteren betaalde ik 45 euro, maar voor bij te werken, na 4wk is het (denk ik) 38 euro ... vind dat enorm veel geld ... reken eens uit op jaarbasis: da's 400 euro !!! alsjeblief zeg, dat is bijna de helft van mijn maandloon en daarvoor moet ik potverdorie heel hard werken ... Ik hoop dat ik er langer mee kan doen, maar ik vrees dat ik snel zal terugkeren ... ik vind het echt vies 'onverzorgde' nagels ... dat is iets waar ik enorm op lette toen ik nog geen tippekes had ...

@ huize Steen, ik heb daar ook jarenlang over gedubd ... eigenlijk is dat bij mij altijd zo ... als een rage ver op zijn einde loopt, dan spring ik erin ... zo heb ik nog maar enkele jaren mijn gsm, sedert vorig jaar een nieuwe platte tv (nadat de andere stuk ging) en de pc (zo'n oud bombastisch ding) is ook nog maar net vervangen, wel door een vaste, aan de rage van de laptops zijn we hier nog niet toe ... :-)