KLEIN KADEEKE

de belevenissen van een gezin met véél kleine kadeekes ........
het leven zoals het is met
4 bio-kindjes: Kobe, Tibo, Litte en Gust
2 pleegkindjes: kleuter- en peutersmurf
2 weekend-/vakantiepleegkindjes: smurf en smurfin
1 Plan-'pleeg'dochter

zaterdag 5 februari 2011

over mijn kappersdate en het shoppen

Even nog een rechtzetting ivm vorig berichtje:
mijn misnoegdheid over de Zumba-les was niet zozeer het gevolg van de groep waarin ik terecht kwam, wel over de manier van lesgeven van de instructrice. Die was totaal niet individueel gericht en op sommige momenten had ik de indruk dat ze haar eindexamen als Zumba-instructrice aan het afleggen was en de jury moest imponeren met haar kunnen. Dat en mijn gebrek aan ritme waren de doodsteek. Daardoor had ik al helemaal geen zin meer om me te mengen in 'groepsgesprekken' of whatever :-(

Nu over naar de dag van vandaag.
Op de kalender stond er een afspraak met de kapper genoteerd. Om 11u neem ik plaats aan de wasbak in het kapsalon, waarop de kapster me vreemd bekijkt en zegt dat mijn afspraak pas volgende week is. Ik val uit de lucht. Normaal gezien maak ik altijd een afspraak in een weekend dat de pleegjes naar hun ouders zijn. Blijkbaar had zij die verkeerd genoteerd en aangezien er vrij veel volk was, kon ze me er ook niet tussennemen. Grrr, ik had net een bad hair day :-( en het winderige weer joeg mijn bles ook de verkeerde richting uit.
Terug naar huis dan voor een snelle hap: hot dogs. Niet direct mijn favoriete kost, maar de kids lieten zich deze 'snack' welgevallen.
In de namiddag ging ik shoppen met de kids. De twins doen in mei hun Plechtige Communie en Heilig Vormsel. Aangezien we achteraf geen feest plannen, enkel uit eten gaan met het gezin, was ik niet van plan échte feestkleding te kopen. We gingen voor een sportief geheel uit JBC: grijze jeans, oranje-blauw ruitjeshemd en oranje longsleeve om erover te dragen (voor't geval het té warm moest worden, nam ik ook nog een oranje T-shirt mee). Allemaal stuks die ze nadien nog kunnen (af)dragen én die makkelijk te combineren zijn. En last but not least met een 'aantrekkelijk prijskaartje' :-) Zelfs Litte heeft een ensembletje en jasje uit de 'Plop'-collectie in bijpassende tinten. Drie kinderen volledig gekleed, allemaal voor 'amper' 205 Euro. Nu nog op schoenenjacht. Maar daar wacht ik nog eventjes mee.
Na het shoppen trokken we richting Aalst, naar de Proximus winkel. Onze twins hadden met nieuwjaar een gsm kado gekregen van één van de meters en deze moest nu overgeschakeld worden naar Proximus (omdat zowel de papa als ikzelf met dit netwerk bellen). Blijkbaar is er bij de overschakeling toch het één en ander verkeerd gelopen, want de baliebediende verzekerde ons dat we binnen het half uur een sms-je zouden ontvangen ter bevestiging. Tot op heden kregen we geen bericht. Hierdoor kunnen we de code van de herlaadkaart ook niet invoeren. De kids zullen dus nog even geduld moeten oefenen en ik ... ik mag maandag terug naar de Proximuswinkel om het euvel te verhelpen.

4 opmerkingen:

Judith zei

ben benieuwd hoe de kinderen er uitzien!leuk hoor en spannnd voor de kinderen. poeh ik vind 205 euro een hoop geld.maar ja ik koop geen merkkleding. maar de kinderen zullen maar wat trost zijn denk ik met hun nieuwe spullen en dat is superleuk toch

moeke Vera zei

205 euro voor een communie-outfit valt toch best mee? Ik heb:
2 jeans
2 long sleeves
2 hemden
2 T-shirts
1 rokje
1 longsleeve
1 jeansjasje
Dus 11 stuks in totaal ...
Nu enkel nog de schoenen te gaan ... maar daarmee wacht ik tot eind april/begin mei: de jongens hebben al sportschoenen die ze tot dan kunnen dragen en nadien mogen de communieschoenen 'afgedragen' worden :-)

Kaatje Kip zei

Hee hallo,

Je hebt net mensen aangespoord om volger te worden op mijn blog....waarvoor mijn dank....maar nu zie ik dat je zelf nog niet in mijn volgerslijst staat...hahahahaha.....wil je mij volgen?? dan ben je meteen nr. 30 :-)
lieve groet Conny

Kaatje Kip zei

Oh ja....en 205 euro voor communiekleren voor 3 kids....vind ik echt niet veel hoor. Knap gedaan!
Groet Conny