KLEIN KADEEKE

de belevenissen van een gezin met véél kleine kadeekes ........
het leven zoals het is met
4 bio-kindjes: Kobe, Tibo, Litte en Gust
2 pleegkindjes: kleuter- en peutersmurf
2 weekend-/vakantiepleegkindjes: smurf en smurfin
1 Plan-'pleeg'dochter

woensdag 12 januari 2011

eindelijk :-)

Goh, oef, eindelijk heb ik even de tijd (lees: de moed) om bij te bloggen.
Eerst en vooral voor al mijn lezertjes: Een spetterend 2011 !!! Hopen geluk, massa's liefde en een sprankelende gezondheid voor iedereen !!!
Dat laatste weerhield mij de laatste weken van het bloggen. De griep hing in huis en zowat iedereen, behalve ik - ik ben ingeënt -, werd geveld. Kerstvakantie, hoor ik je zeggen? Niets van gemerkt ... :-( Wij hebben hier minstens 10 dagen binnen gezeten. De dagen waren saai, duurden lang en waren héél vermoeiend. Ik was zowel dag- als nachtverpleegster. Aan het einde van de vakantie was ik moe, doodmoe ... ik geraakte amper uit mijn bed ... stond achter met het hele huishouden ... voelde me suf en zwak ... ik had dus dringend nood aan 'lucht', buitenkomen én routine.
Was ik dus effe blij dat de school herbegon ... terug onder de mensen, sociale contacten, routine ... nog nooit zo hard verlangd naar 'werken' als tijdens deze ziekteperiode.
Inmiddels ligt het alweer achter ons en lijkt het alsof het enkel een nare droom was ...
We kunnen vooruit, op naar de toekomst, we funtioneren weer normaal ...
Kortom ... ER IS OPNIEUW ACTIE !!!

2 opmerkingen:

plukdedagsandra zei

Ik miste je echt al en dacht: ojee: 't gaat niet lukken (zoals ik met dat naaien: naar de les gaat lijkt maar niet te lukken).

Knuf, Sandra.

moeke Vera zei

hihi, neen hoor ... ik wil wel nog bloggen, maar voelde me niet goed in mijn vel ... zo heb ik iedereen wel bijgelezen, maar heb nergens gereageerd ...

En met dat naaien ... ik heb dat met 'sporten' ... heb nog een kaart liggen bij Bodystyling (zéér, zéér kostelijk) en het ontbreekt me aan tijd, goesting om door te zetten ... :-(