KLEIN KADEEKE

de belevenissen van een gezin met véél kleine kadeekes ........
het leven zoals het is met
4 bio-kindjes: Kobe, Tibo, Litte en Gust
2 pleegkindjes: kleuter- en peutersmurf
2 weekend-/vakantiepleegkindjes: smurf en smurfin
1 Plan-'pleeg'dochter

zaterdag 19 juni 2010

where am "I" ???

Goh, pfft, ff blazen, ff zeuren ... ik ben mezelf blijkbaar voorbijgelopen. Moe, 1001-dingen gedaan en toch geen tijd gehad om iets 'zichtbaars' te presteren.
Deze ochtend al heel vroeg (nou ja, 9u30 in het weekend, noem ik vroeg) naar de Body Styling. Ja, ja, ik Body Styl ook (is dit trouwens een werkwoord?). Mijn 2de les en ik moet toegeven: ik heb WEL spieren, zelfs op plaatsen waar ik niet wist dat ik er had :-). Zolang ik me rustig hou, voel ik niks ... maar eens mijn lichaan in beweging komt ... amaai ... vooral mijn buik, taille en dijen zijn vandaag super getraind. Hopelijk werpt het vruchten af en haal ik mijn streefdoel.
Na anderhalf uur sporten ben ik snel nog even langs de markt geweest. Vandaag een snelle hap: kip (aan't spit), rijst en curry. 'k Weet het, 'k zou niet mogen na mijn intensieve trainingssessie, maar laat ons stellen dat ik mijn portie bescheiden heb gehouden.
In de namiddag met manlief snel even langsgelopen in het tuincentrum. Onze grasmachine doet al enkele weken erg lastig. We vermoedden dat ze dringend aan vervanging toe was, maar de verkoper was zo vriendelijk (tegen zijn stiel eigenlijk) ons op het hart te drukken dat een machine van 'amper' 8 jaar nog niet versleten kan zijn en het raadzaam is ze te laten herstellen. Zo gezegd zo gedaan. Snel over huis gereden om de grasmachine op te pikken en manlief op te zadelen met een heuse babysit-opdracht ... :-)
Dan maar machine ingeladen, samen met ons Trixie - die een afspraak had met de hondenkapper -.
Ik dus met ons grootste alweer op weg. De kleintjes (Litte, Smuf en Smurfin) bleven bij vake. En hij heeft het geweten ... laat het ons houden op dat ze hem toch ff 'getest' hebben.
Terwijl Tixie zich lekker liet verwennen, opnieuw langs het tuincentrum en nadien nog snel even de wekelijkse boodschappen inslaan. Dat alles op minder dan anderhalf uur ... We hebben geraced !!!  Rond half zes konden we ons Woefie eindelijk gaan oppikken. Het lijkt alsof we een andere hond meebrachten. Ze ziet er superslank en mega schattig uit! Volgende keer gaan we zeker wat sneller, want een hond met 'lang' haar vind ik maar niks ...
Na het avondeten ben ik dan maar beginnen klussen in huis. Wassen, drogen, ramen lappen, stofzuigen ... tja, de kaboutertjes laten me duidelijk alweer in de steek ...
En tussen alle klusjes door nog even tijd gemaakt voor dit blogje. :-)
Misschien dat ik straks toch wel snel onder de wol kruip ... (maar wat is snel hé ?)

2 opmerkingen:

Huize steen zei

Pfhh lekker druk dagje weer dus ;-) Niet vergeten wat eigen tijd te nemen he !! Fijne zondag :-)

plukdedagsandra zei

Pfff. Zo te lezen is dat daar idd lekker druk. Op tijd weer ademen hé.