KLEIN KADEEKE

de belevenissen van een gezin met véél kleine kadeekes ........
het leven zoals het is met
4 bio-kindjes: Kobe, Tibo, Litte en Gust
2 pleegkindjes: kleuter- en peutersmurf
2 weekend-/vakantiepleegkindjes: smurf en smurfin
1 Plan-'pleeg'dochter

woensdag 10 februari 2010

oproep !!!

Dringende oproep aan alle stadsarbeiders die op dit ogenblik op hun luie krent mijn blogje lezen:
'Wilt ge aub maken dat ge hier zijt met enkele kilo's zout ... ik moet van den namiddag naar de coiffeur en de hele buurt ligt er spekglad bij ...!'

Een andere oplossing: de kapper afbellen ... want als ik nu met de wagen de garage uitrijd, slip ik gegarandeerd tot tegen de platen van het voetbalveld hiertegenover.

Al mijn 'gekreft' op dit vuile weer, sluit evenwel niet uit dat we deze ochtend toch genoten hebben van onze wandeling naar't school. 't Was zalig! De kindjes gooiden sneeuwballen en 'sleerden' over de straat. Gelukkig was er vrijwel geen verkeer en konden we bij pozen ook eens testen hoe glad het wel was in de bandensporen van de wagens.
Op de terugweg even gestopt bij de beenhouwer om een voorraadje in te slaan én enkele (lieve, behulpzame) mama's afgewezen die zo vriendelijk waren me een lift te bieden tot thuis. Allé zeg, ikke meerijden ... 't is nauwelijks 700m en door mijn job is het vrijwel onmogelijk overdag veel buiten te komen ... dan is zo'n verkwikkende, frisse, slibberige ochtendwandeling tot aan de schoolpoort toch wel dé ideale manier om ff de batterijtjes weer op te laden zeker? Straks terug te voet, het kind in me komt boven ... ik geniet !!!

XXX
***
update 13u30:
de mannen van 't stad hebben gehoor gegeven aan mijn oproep :-) Jihaaaa :-) :-) :-) Kort voor de middag werd er overvloedig gestrooid. Gelukkig kreeg ik deze voormiddag telefoon van een 'verstandige' vriendin die stelde dat ik beter nog wat afwachtte om mijn afspraak bij de coiffeur af te bellen ... je weet nooit wat er op een paar uur tijd gebeurt ... en kijk: ze hebben gestrooid !!! :-) :-) :-) (lol) Op naar mijn nieuwe kapsel dus. En dochterlief mag mee; de haartjes wat bijknippen.
***

5 opmerkingen:

Huize steen zei

We moeten er dan ook maar van genieten he !!

**Sabine** zei

en? Foto nieuwe coupe? :-)

I-Krea design zei

Hoi Hoi,
Leuke gezellige weblog heb je zeg!
Heerlijk he, die sneeuw!
Groetjes
Erika

mama'ritha zei

Wat leuk dat jullie de kapper op z'n frans benoemen. Is je nieuwe kapsel gelukt. Tevreden?

...de haartjes bijknippen. Hier moeten ze er altijd om lachen. je kunt geen haartjes bijknippen. Alleen afknippen.

Warme groet: Aritha

het lieveheersbeestje zei

Hoi, wat leuk dat je mijn blogje hebt gevonden! Ik ben nu de jouwe even aan het lezen, gezellig hoor! Hier ligt ook sneeuw, heel erg veel... Dat had woensdag tot gevolg dat ik naar de zwemles moest lopen met mijn zoon...bijna een uur heen en een uur terug. Dan direct naar judo...hij was uitgeput gisteren! Gelukkig is het zonnig en gezellig buiten. Hier strooien ze bijna niet meer, het zout is op! Wel schuiven ze,maar dan worden de straten een soort ijsbaantjes... Ach wat, we genieten er gewoon van, grijze en druilerige dagen krijgen we nog genoeg ben ik bang...
Groetjes uit drenthe,nederland, mama lieveheersbeestje.