KLEIN KADEEKE

de belevenissen van een gezin met véél kleine kadeekes ........
het leven zoals het is met
4 bio-kindjes: Kobe, Tibo, Litte en Gust
2 pleegkindjes: kleuter- en peutersmurf
2 weekend-/vakantiepleegkindjes: smurf en smurfin
1 Plan-'pleeg'dochter

maandag 20 juli 2009

vandaag ...

Vandaag was het alweer een leuke, drukke, gezellige opvangdag. De aanwezige kindjes: Kiara, Victoria, Darco en David amuseerden zich rot. Femke is nog steeds op reis met haar ouders en Patrick is een dagje afwezig, omdat zijn broertje vandaag gehospitalisseerd wordt (veel beterschap kleine vent!).

Aangezien de temperatuur deze voormiddag best aangenaam was, speelden we al snel op het terras. Victoria toonde haar nieuwste danspasjes en moeke Vera waagde zich eveneens op de dansvloer. Samen swingden we erop los. Darco inspecteerde ondertussen elke hoek van het terras. Het kleine ventje heeft talrijke metertjes gekropen. Kiara ontpopt zich ondertussen tot een taalvaardig meisje. Als een echte spraakwaterval begint ze alle dingen te benoemen. David heeft zijn draai eveneens gevonden bij Moeke Vera. Hij speelt mee alsof hij hier al maanden komt.

Na een deugddoend middagdutje en een lekker 4-uurtje (banaan - koek), speelden de kleine kadeekes deze namiddag naar hartelust in de tuin. Er werd enorm geravot en dat is echt wel te zien aan de kleertjes. Sorry mama en papa, 't wasmachien zal overuren moeten draaien, maar jullie uk heeft zich echt wel geamusseerd, ... hihi. Vooral de trampoline en de ballen waren erg in trek.
Moeke Vera heeft vandaag dan ook véél sfeerbeeldjes gemaakt.

Geniet maar mee:

Geen opmerkingen: