KLEIN KADEEKE

de belevenissen van een gezin met véél kleine kadeekes ........
het leven zoals het is met
4 bio-kindjes: Kobe, Tibo, Litte en Gust
2 pleegkindjes: kleuter- en peutersmurf
2 weekend-/vakantiepleegkindjes: smurf en smurfin
1 Plan-'pleeg'dochter

woensdag 18 februari 2009

vervolg 'eerste contacten' (3)

de kennismakingsgesprekken van gisteren verliepen weer heel vlot.
Als beide ouderparen zich bij mij inschrijven, ben ik reeds 'meer dan' volzet. Maar ... dan zit ik ook met een integraal 'zwarte' opvang. En dat willen zowel de dienst, als ikzelf vermijden. Dit zou mogelijks een hypotheek stellen op mijn opvang naar de toekomst toe. Zullen Belgische (vlaamstalige) ouders niet eerder geneigd zijn hun kindje naar een OM te brengen waar de opvang minder geconcentreerd is? Ik woon in een klein dorp ... gaat dit geen antireclame zijn, ...?
Langs de ene kant zou ik zeggen: 'let's go for it' ... langs de andere kant, twijfels ... er zijn zoveel argumenten tegen ...
In elk geval: ik heb een mailtje gestuurd naar mijn DV met de vraag de inschrijvingen voor morgen op 'hold' te zetten, zodat ik het resultaat van het gesprek van vrijdag kan afwachten (jawel, mijn eerste 'blank'kindje).

Mss wordt het hier dan toch nog een gemengde opvang ...

moeke V-ke

2 opmerkingen:

cica zei

Hey V-ken ,

Maak je vooral geen zorgen over je bezetting. Misschien is het beter om met minder kids te starten dan direct een volle lading. Je krijgt op den duur zoveel aanvragen dat je toch mensen zal moeten weigeren.

Doen waar jij je goed bij voelt , dat is het belangrijkste.

moeke V-ke zei

thankx Cica voor de bemoedigende woorden.

Ik laat wel nog weten wat 'het geworden is' ... want mijn DV heeft een aantal van mijn kandidaat-opvangkindjes doorverwezen naar collega's onder het mom dat één van de streefdoelen van de dienst 'gemengde opvang' is en ze 'concentraties' willen vermijden ...

V-ke