KLEIN KADEEKE

de belevenissen van een gezin met véél kleine kadeekes ........
het leven zoals het is met
4 bio-kindjes: Kobe, Tibo, Litte en Gust
2 pleegkindjes: kleuter- en peutersmurf
2 weekend-/vakantiepleegkindjes: smurf en smurfin
1 Plan-'pleeg'dochter

maandag 29 december 2008

oef ...

Oef, 't is voorbij.

En 't is allemaal (redelijk) vlot verlopen. Alhoewel ... 'k heb er eigenlijk nie veel van gemerkt. Een hele dag staande in de keuken, nikske gegeten, ... 't resultaat was: 1,5 kg lichter 's anderendaags. Maar we zijn op goeie weg, 'k heb ondertussen terug 700g bijgewonnen, pfft ...
Ik denk wel dat iedereen ervan genoten heeft. 't Was 'kotje vol' van 12u tot 20u, dus dat spreekt al voor zich zeker. De kado'tjes waren ook super. Vooral onze kids hebben het getroffen. Zowel Kobe als Tibo kregen van hun meter/peter elk een Nintendo spelleke. Litte kreeg een lieve cavia in een kooitje omdat ze zoooooo flink haar nieuwjaarsbrief voorlas. Den tombola was ook raak. Voor de jongens 2 gezelschapsspelen: Pirates of The Caribian (DVD-spel) en Stratego. De kleinste kreeg een Mega Mindy rugzakje met bijhorende accessoires.

We kunnen dus besluiten dat zo'n familiefeest zeker voor herhaling vatbaar is, maar 'k heb wel voorgesteld dat we eerst zouden emigreren naar Australië, zodat we, onder een stralend zonneke, een bbq met Kerst kunnen organiseren, lol.

En dan nu op naar de 1ste ........... dan is't GROOT (lees: zéér GROOT) familiefeest aan den andere kant van't land.
Een bijeenkomst met alle tantes, nonkels, nichten, neven, achtern&n, ... En als ik je vertel dat ze bij mijn schoonvader thuis met 10-en waren, kan je je al voorstellen dat we, tegen we goed en wel rond zijn met iedereen onze nieuwjaarswensen over te brengen, nauwelijks nog tijd hebben om een hapje te eten alvorens we weer huiswaarts moeten keren.

Nu nog ff genieten van deze drukte, en hoopvol uitkijken naar 2009, een leuk jaar vol 'spannende', verrassingen, ...

Tot blogs
V.

en vandaag op 't menu:
alweer gewone kost: tagliatelli met balletjes in tomatensaus

Geen opmerkingen: